Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Horné Záhorie spolu: Oslava kultúry a tradičných hodnôt

5. októbra o 13:00 - 23:30

Pripravte sa na deň plný zážitkov a objavovania krás Horného Záhoria! MAS Partnerstvo pre Horné Záhorie v spolupráci s obcou Kopčany vás srdečne pozýva na multižánrové podujatie, ktoré sa uskutoční 5. októbra 2024 v Žrebčíne Kopčany. Príďte si vychutnať bohatý program, ktorý ponúka hudbu, remeslá, ochutnávky a mnoho ďalších prekvapení.

Kultúrny program plný hudby a tanca

Podujatie otvorí Detský folklórny súbor Brodčánek o 13:15, nasledovaný DFS Nádej Kuklov – Smolinské. Po nich sa predstavia FS Valša Holíč a mužský spevácky zbor Uníňané. Tanečné vystúpenie ENDY DANCE GROUP z Gbelov rozprúdi atmosféru, ktorú následne obohatí spevácky zbor Záhoráci – Smolinčané.

Ďalej sa môžete tešiť na vystúpenie Anotherworld music bandu a šansónový koncert Júlie Pechovej. Poetická šou pridá niečo na zamyslenie a folková skupina Vinohrad prinesie pokojné melódie. Večer uzavrú rockové skladby Black Company a multižánrová skupina Funny band.

Objavte tradičné remeslá a miestne špeciality

Počas celého dňa budete mať možnosť objavovať krásy a tradície Horného Záhoria. Na farmárskych a remeselných trhoch sa predstavia miestni farmári a remeselníci so svojimi výrobkami. Ukážky remesiel ako tkanie, háčkovanie, rezbárstvo či keramika vás vtiahnu do sveta tradičných techník.

Nezabudnite ochutnať regionálne špeciality, ako sú koláčiky, pagáčiky, trdelník a ochutnávky vín od miestnych výrobcov. Súťaž „Najlepší trnku z hrnku“ prinesie zábavu a napätie.

Zábava pre celú rodinu

Pre milovníkov zvierat a techniky sú pripravené ukážky chovateľov, králičí hop a hasičská technika. Letecké modely a simulátory zaujmú nielen deti, ale aj dospelých. Športové kluby z regiónu, ako Mestský hokejový klub mládeže Skalica a Baseball club Outmen Skalica, predvedú svoje aktivity.

Príďte a zažite zaujímavý deň

Nezabudnite si poznačiť dátum 5. október 2024 a miesto konania – Žrebčín Kopčany. Vstup na podujatie je voľný, stačí si priniesť dobrú náladu. Tešíme sa na vás a na spoločné objavovanie krás Horného Záhoria! Zmena programu vyhradená.

Horné Záhorie spolu
Horné Záhorie spolu
Horné Záhorie spolu
Horné Záhorie spolu

Podrobnosti

Dátum:
5. októbra
Čas:
13:00 - 23:30
Udalosť Kategórií:
, , , ,
Udalosť Značky:
, ,

Organizátor

Obec Kopčany
Phone
034/660 40 10
Email
starosta@kopcany.sk
Zobraziť web - Organizátor

Miesto udalosti

Obec Kopčany
Obecný úrad Kopčany, Kollárova 318
Kopčany, 908 48 Slovensko
+ Google Map
Phone
034/660 40 10
Zobraziť web - Miesto udalosti

Najbližšie podujatia

Nadchádzajúce udalosti

TE

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist