Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Magický Lampiónový sprievod v Skalici vyvrcholí Ohňovou show

29. októbra o 17:30 - 19:30

Free

Mesto Skalica pozýva všetkých milovníkov čarovnej atmosféry na jedinečný lampiónový sprievod v Skalici. Podujatie sa uskutoční v utorok 29. októbra od 17:30 h v historickom centre mesta, kde účastníci prejdú malebnými uličkami až na Námestie slobody.

Program plný svetiel a zážitkov

Lampiónový sprievod v Skalici začne svoju púť za súmraku. Organizátori pripravili pre návštevníkov nezabudnuteľný zážitok v podobe prechádzky historickými zákutiami mesta. Každé dieťa dostane pri vstupe špeciálny darček.

Veľkolepé finále na námestí

Vyvrcholením večera bude ohňová a svetelná show v podaní skupiny Fandango. Námestie slobody sa premení na magické javisko plné svetelných efektov a ohňových prvkov. Diváci sa môžu tešiť na profesionálne vystúpenie, ktoré zanechá nezabudnuteľný dojem.

Praktické informácie

Podujatie sa koná na Námestí slobody v Skalici. Organizátorom je Mesto Skalica, ktoré pripravilo program vhodný pre celé rodiny. Záujem o účasť už prejavilo viac ako 250 ľudí.

Odporúčania pre návštevníkov

Pre maximálny zážitok odporúčame priniesť si vlastný lampión. Vzhľadom na večerný čas konania je vhodné teplejšie oblečenie. Podujatie ponúka jedinečnú príležitosť spoznať Skalicu v inom svetle a užiť si čarovnú atmosféru spolu s ostatnými návštevníkmi.

O Skalici

Skalica je historické mesto ležiace na západnom Slovensku v Trnavskom kraji, len kúsok od hraníc s Českou republikou. Toto kráľovské mesto sa pýši bohatou históriou a množstvom kultúrnych pamiatok, medzi ktoré patrí gotická Rotunda sv. Juraja zo 14. storočia, majestátny Jezuitský kostol či renesančná radnica na námestí.

Mesto je známe aj svojimi gastronomickými špecialitami, najmä tradičným skalickým trdelníkom, ktorý má chránenú značku EÚ, a tiež dlhoročnou vinárskou tradíciou, ktorú dodnes reprezentujú typické vínne pivnice v okolí mesta, kde sa vyrába kvalitné víno, z ktorých najznámejšie je Skalický rubín.

Podrobnosti

Dátum:
29. októbra
Čas:
17:30 - 19:30
Cena:
Free
Udalosť Kategórie:
, ,
Udalosť Značky:
,

Organizátor

Mesto Skalica
Phone
+421 34 664 53 41
Email
tik@mesto.skalica.sk
Zobraziť web - Organizátor

Miesto udalosti

Námestie Slobody, Skalica
Námestie Slobody 145/10
Skalica, 909 01 Slovenská republika
+ Google Map
Phone
+421 34 6903 105
Zobraziť web - Miesto udalosti

Najbližšie podujatia

Nadchádzajúce udalosti

TE

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist