Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Martinské svetlonosenie: Oslava svetla a tradícií v Senici

9. novembra o 13:00 - 10. novembra o 20:30

Martinské svetlonosenie Mesto Senica

Mesto Senica sa každoročne ponára do magickej atmosféry, keď si pripomína sviatok svojho patróna, svätého Martina. Martinské svetlonosenie je podujatie, ktoré prináša radosť a svetlo do ulíc mesta prostredníctvom lampiónového sprievodu detí a mládeže. Tento jedinečný festival spája tradície s modernou zábavou a ponúka návštevníkom nezabudnuteľný zážitok.

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica
Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Svetlo ako symbol radosti

Hlavným posolstvom Martinského svetlonosenia je svetlo, ktoré symbolizuje radosť a nádej. Deti a mládež sa zhromažďujú s lampiónmi v rukách a vytvárajú tak nádherný sprievod, ktorý sa tiahne až na námestie. Atmosféru podujatia dopĺňa pestrý program, ktorý sa zameriava na svetelnú show a ďalšie atrakcie, ktoré potešia všetkých prítomných.

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica
Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Program plný zábavy a poznania

Sobota 9. novembra

Podujatie začína v sobotu o 13:00 v Múzeu Senica, kde návštevníci môžu preskúmať laserový labyrint, zabaviť sa pri krivých zrkadlách a dozvedieť sa viac o príbehu svätého Martina prostredníctvom digitálnej prezentácie. Večer o 17:00 sa na Námestí oslobodenia uskutoční bubnová show Maribondo, po ktorej nasleduje príhovor primátora a ohňová show Aliatrix, ktorá rozžiari celú noc.

Nedeľa 10. novembra

V nedeľu pokračuje program v Múzeu Senica od 10:00 do 19:00. Návštevníci majú opäť možnosť zažiť laserový labyrint, krivé zrkadlá a digitálnu prezentáciu príbehu svätého Martina. Vstup do múzea je zdarma, čo umožňuje všetkým záujemcom zúčastniť sa na tomto jedinečnom zážitku.

Martinské svetlonosenie v Senici je podujatie, ktoré spája komunitu a prináša svetlo do sŕdc všetkých účastníkov. Nechajte sa uniesť magickou atmosférou a zažite nezabudnuteľný víkend plný radosti a tradícií.

Martinské svetlonosenie
Martinské svetlonosenie

Podrobnosti

Začiatok:
9. novembra o 13:00
Koniec:
10. novembra o 20:30
Udalosť Kategórií:
, , , ,
Udalosť Značky:
, ,

Organizátor

Mesto Senica
Phone
034/651 5004
Email
prednosta@senica.sk
Zobraziť web - Organizátor

Miesto udalosti

Mesto Senica
Sadová 641/18
Senica, 90501 Slovenská republika
+ Google Map

Najbližšie podujatia

Nadchádzajúce udalosti

TE

Vitajte späť!

Prihláste sa do svojho účtu

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist